Swarovski onthult DC Wonder Woman collectie

20 november 2020 - 0 reacties

Swarovski is een partnerschap aangegaan met Warner Bros. en DC om de aanstaande Wonder Woman-film uit 1984 te vieren met twee nieuwe collecties voor de kernassortimenten Atelier Swarovski en Swarovski.

Swarovski onthult DC Wonder Woman collectie

Ontworpen om vrouwelijke empowerment te bevorderen, zijn de twee sieradencollecties geïnspireerd door Wonder Woman’s ‘vrouwelijkheid, kracht en vastberadenheid,’ legt het merk uit, en een aantal ontwerpen is geïnspireerd op haar gouden pantser en adelaarsvleugels.

De kerncollectie bestaat uit Swarovski-kristallen en gouden tinten met hoogtepunten zoals een Wonder Woman-kristalgaasmanchet, Swarovski-kristallen pavé-oorringen en een opvallende dubbele ring met het Wonder Woman-motief. Er is ook een armband, ketting en oorbellen met kwastjes.

Terwijl de high-end Atelier Swarovski-collectie oorbellen, kettingen, armbanden, ringen en een broche bevat. De belangrijkste stijlen zijn onder meer een vergulde ring met een reeks Swarovski-kristallen en een manchet die is geïnspireerd op de vleugels van het personage.

Andere artikelen van Aimée Kniese

Blog geschreven door

Aimée Kniese

Aimée is 20 en vierdejaars student aan de School voor Journalistiek. Eerder liep ze stage bij ELLE, waar ze een passie voor alles wat met mode, beauty en lifestyle te maken heeft, heeft ontwikkeld. Op OOTD verschijnen dagelijks drie artikelen van Aimée’s hand.

  • 455Artikelen
  • 0reacties

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

@ootdnlofficial