Rock & romantiek: de FW20 van Liu Jo

5 juli 2020 - 0 reacties

Met alle regen buien en harde windstoten waan je je al een beetje in de herfst. Gelukkig is dat nog ver weg, maar stiekem al een beetje wegdromen bij de nieuwe FW20 collectie van Liu Jo kan nu wel extra goed! Benieuwd wat de trends voor het volgende seizoen gaan worden volgens dit toffe merk? Lees er hier alles over.

Sophisticated glamour en rock details

Dat klinkt ons als muziek in de oren! Het gaat allemaal om contrasten in de nieuwe FW20 collectie van Liu Jo. Wissel stoer af met sexy of rock details met romantische silhouetten. Er wordt veel gebruikt gemaakt van kleuren als Agata Fuchsia, Tobacco Brown en Caffè. Naast mooie kleuren die perfect met elkaar te combineren zijn, zien we ook veel klassieke prints zoals bloemenprints, houndstooth print en dieren prints. En die mogen ook lekker met elkaar gemixt worden. Fun fashion fact: de faux fur met luipaard print kun je aan twee kanten dragen!

Ben jij fan van het mixen van rock met romantiek? Dan is deze nieuwe collectie van Liu Jo zeker de moeite waard om te checken. Wij zetten onze favorieten uit het lookbook alvast voor je op een rijtje!

Klik hier om de collectie te shoppen. 

Andere artikelen van Lana Nunumete

Blog geschreven door

Lana Nunumete

  • 49Artikelen
  • 0reacties

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

@ootdnlofficial