Review | Bright Complexion Serum van Chatelier

14 september 2020 - 0 reacties

We schreven eerder al over het nieuwe Nederlandse skincare merk Chatelier. Alle verzorgingsproducten van dit mooie merk zijn dierproefvrij, milieuvriendelijk en 97% natuurlijk. En wij mochten de serums uittesten! We trappen de reviews af met het Bright Complexion serum. Houd OOTD.nl deze week goed in de gaten voor de reviews van de andere twee Chatelier serums!

Bright Complexion serum

Bright Complexion serum

Een krachtig en verfrissend serum. Boordevol fruitextracten om de huid te genezen van roodheid, vlekken, ouderdomsvlekken en littekens. Pigmentatie en donkere vlekken worden lichter en spataderen en huidvlekken zullen minder opvallen. Poriën worden gezuiverd, gereinigd en strakker. Natuurlijk voorkomende AHA-zuren scrubben de dode huid om grauwheid en vermoeidheid te verwijderen voor een heldere en stralende teint.

Review

In dit artikel test ik (Lana) het Bright Complexion serum. Allereerst, het serum komt in een prachtig doosje wat het echt een luxe maakt om uit te pakken. Wat ik heel fijn vind is dat het flesje een pompje heeft. Het product komt er op deze manier heel makkelijk uit en je hebt met één pompje ook echt precies genoeg om je hele gezicht mee in te smeren.

Het serum heeft een aangename geur, is niet vettig en heeft een fijne, vloeibare structuur. Wat het aanbrengen op de huid ook heel aangenaam maakt. Het trekt goed in en maakt mijn gezicht na het aanbrengen niet vettig. Het  serum zorgt voor een natuurlijke glow en maakt mijn huid soepel en lekker zacht. Ik vind het heel fijn dat het Bright Complexion serum geen al te sterke geur heeft, maar een subtiele geur die de fruit en bloem extracten blend die in dit product zitten goed naar voren laat komen.

Het serum zorgt ervoor dat je huid een heldere, stralende teint krijgt en pigmentatie en donkere vlekken lichter worden. Na het serum een paar dagen gebruikt te hebben, merk ik inderdaad een verschil. Mijn huid is minder grauw en heeft een heldere teint. Het aanbrengen van (vloeibare) make-up gaat ook heel makkelijk en smooth. Zeker als ik last heb van roodheid in mijn gezicht of er vermoeid uitziet, helpt dit serum mijn huid echt door het een natuurlijke boost te geven. Daarnaast werkt het serum ook heel fijn samen met andere producten die ik gebruik in mijn skincare routine.

Review Bright Complexion serum Chatelier

Ik ben heel enthousiast over dit serum en raad hem zeker aan voor die fijne natural glow die het je huid geeft! Mocht je benieuwd zijn naar de andere serums van Chatelier, de Instant Plump en Pure Cell Protection, daar verschijnen de komende weken ook reviews van! Blijf OOTD.nl goed in de gaten houden om een volledig beeld te krijgen van alle producten.

Andere artikelen van Lana Nunumete

Blog geschreven door

Lana Nunumete

  • 49Artikelen
  • 0reacties

Reacties (0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

@ootdnlofficial