Moët & Chandon viert de feestdagen ‘Tie Your Wish’

16 oktober 2020 - 0 reacties

Moët & Chandon kondigt met veel plezier haar ‘Tie your wish’-collectie voor de feestdagen aan. De collectie werd ontworpen om de belofte van een stralend nieuw jaar te vieren met een feestelijke fles in beperkte oplage. Het ontwerp herinterpreteert de klassieke, onderscheidende look and feel van het huis – het resultaat is zowel eigentijds als speels.

Moët & Chandon viert de feestdagen ‘Tie Your Wish’

De herkenbare elegantie in de look van de Moët & Chandon champagnefles wordt al sinds 1886 door de black tie veroorzaakt. Dat typerende kenmerk wordt dit jaar ondersteund een zilveren lint op het kenmerkende label, in de vorm van een vrolijke kerstboom.

De feestelijke fles is gevuld met de meest iconische champagne van het huis: de Moët Impérial. Die herken je aan haar fruitigheid, een verleidelijk smaakpalet en een elegante rijpheid. Deze iconische kenmerken bepalen de melanges van Moët & Chandon. De samenstelling is ontworpen om de rijkdom en diversiteit van de wijngaarden van de Champagnestreek te weerspiegelen: deze champagne wordt lichtelijk overheerst door Pinot Noir, getextureerd door Meunier en versterkt door de frisheid van Chardonnay.

Andere artikelen van Aimée Kniese

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

@ootdnlofficial