Met de UNIQLO x Marimekko collectie voor moeder en dochter is gifting season officieel begonnen

19 november 2020 - 0 reacties

Internationale kleding retailer UNIQLO kondigt vandaag aan de Marimekko Limited Edition Holiday Capsule Collectie te lanceren op maandag 23 november. De collectie markeert de vierde toonaangevende samenwerking met het Finse designhuis.

Met de UNIQLO x Marimekko collectie voor moeder en dochter is gifting season officieel begonnen

De nieuwe UNIQLO x Marimekko limited-edition collectie viert het vreugdevolle gevoel van samenzijn in deze tijd van het jaar en roept de warmte en gezelligheid op van ’s winters thuis zijn met familie en vrienden.

Voor dit seizoen hebben UNIQLO en Marimekko negen iconische prints uit het Marimekko archief gekozen. Ontworpen door de twee legendarische ontwerpers, Maija Isola en Annika Rimala, brengen deze opvallende en kleurrijke prints UNIQLO´s LifeWear tot leven.

‘In deze uitdagende tijden is het belangrijker dan ooit om te verbinden met familie en dierbare vrienden tijdens de feestdagen. Onder het thema “Joyful Together” is het kenmerkende simplisme van UNIQLO gecombineerd met Marimekko´s warme en opvallende prints om het samenzijn te vieren in deze speciale tijd van het jaar. We hopen dat iedereen zich comfortabel voelt in deze nieuwe lijn,’ – Yuki Katsuta, Hoofd van R&D bij UNIQLO.

 ‘We zijn trots om wederom samen te werken met UNIQLO aan deze toonaangevende, limited edition capsule collectie voor de feestdagen. Samen met UNIQLO, streven wij ernaar een collectie gezellige en comfortabele items te creeren voorzien van Marimekko´s opvallende prints en kleuren. Met deze samenwerking willen wij plezier in mensen hun dagelijks leven brengen tijdens deze uitzonderlijke tijden,’
– Tiina Alahuhta-Kasko, president en CEO van Marimekko.

Andere artikelen van Aimée Kniese

Blog geschreven door

Aimée Kniese

Aimée is 20 en vierdejaars student aan de School voor Journalistiek. Eerder liep ze stage bij ELLE, waar ze een passie voor alles wat met mode, beauty en lifestyle te maken heeft, heeft ontwikkeld. Op OOTD verschijnen dagelijks drie artikelen van Aimée’s hand.

  • 454Artikelen
  • 0reacties

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

@ootdnlofficial