Lingeriemerken om op je radar te hebben

9 augustus 2020 - 0 reacties

Geen enkele outfit is compleet zonder ondergoed. Met een mooi lingeriesetje onder je kleding voel je je meteen zelfverzekerder. Daarom delen we vandaag drie toffe lingeriemerken om op je radar te hebben.

Lingeriemerken om op je radar te hebben

ERES

Het Franse label ERES maakt al sinds 1998 lingerie. ERES staat bekend om de iconische snitten, zachte en flatterende stoffen en een variëteit aan vormen en modellen.

Lingeriemerken

Beeld: ERES

Nubian Skin

Nubian Skin werd opgericht in 2014 door Ade Hassan. Hassan’s doel met het merk is het creëren van lingerie en beenmode voor vrouwen van kleur. ‘Het kwam voort uit mijn eigen frustratie, constant naar plaatsen gaan waar ik een nude-bh of panty wilde kopen die bij mijn kleur paste,’ deelde de Nigeriaanse ontwerper en oprichter op de podcast Side Hustle Pro.

lingeriemerken radar

Beeld: @nubianskin via Instagram

Savage X Fenty

Savage X Fenty is het lingeriemerk van zangeres Rihanna. Savage X Fenty viert onverschrokkenheid, vertrouwen en inclusiviteit. In samenwerking met een team samengesteld uit de elite van de industrie, heeft het label de markt ontwricht en opnieuw gedefinieerd met haar toegankelijke prijs en uitgebreide assortiment aan lingerie.

lingeriemerken radar

Beeld: @savagexfenty via Instagram

Andere artikelen van Aimée Kniese

Blog geschreven door

Aimée Kniese

Aimée is 20 en vierdejaars student aan de School voor Journalistiek. Eerder liep ze stage bij ELLE, waar ze een passie voor alles wat met mode, beauty en lifestyle te maken heeft, heeft ontwikkeld. Op OOTD verschijnen dagelijks drie artikelen van Aimée’s hand.

  • 459Artikelen
  • 0reacties

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

@ootdnlofficial