Interieurlabel FÉST werkt samen met Nederlandse ontwerpers

23 oktober 2020 - 0 reacties

Het Amsterdamse interieurlabel FÉST slaat de handen ineen met de Amsterdamse textielontwerper Mae Engelgeer en de Rotterdamse interieurontwerper David Derksen. Lees hier alles over deze bijzondere samenwerking…

FÉST

Het Amsterdamse interieurmerk FÉST, opgericht in 2013 door Femke Furnée, is uitgegroeid tot een begrip binnen Nederland. De volledige collectie van het merk wordt geproduceerd in Europa en de meerderheid zelfs in Nederland. De oprichtster van FÉST is dit najaar opnieuw een samenwerking aangegaan met twee Nederlandse creatieve geesten en samen lanceren zij de nieuwe collectie Honor en Marabou.

‘Net als dat we graag lokaal produceren, werken we ook graag met lokale ontwerpers. Met de Amsterdamse Mae Engelgeer en de Rotterdamse David Derksen bijvoorbeeld. Los van dat het gewoon heel leuk is om met elkaar samen te werken, is het ook tof om op die manier bij te dragen aan de ontwikkeling van talent en creativiteit van eigen bodem’, aldus Femke Furée.

Honor

De nieuwe Honor-collectie van textielontwerper Mae Engeleer is een vervolg op de eerdere samenwerkingen Crush en Core. Met deze collectie kussens, wil ze meer zachtheid toevoegen. Dit doet zij door de natuurlijke kleuren van zacht beige en blauw en de vorm. De kussens kunnen worden gecombineerd met eerdere collecties, maar zijn op zichzelf ook eyecatchers.

Kussen van Mae Engeleer voor FÉST, €49,50

Marabou

De Marabou is een eerbetoon aan de traditionele dubbellaagse salontafel. Het slanke stalen frame en glazen bovenkant vormen een tijdloos design en passend bij veel verschillende interieurs. Het kruislings lopende frame maakt de salontafel niet alleen grafisch aantrekkelijk, maar ook solide. Terwijl de ronde hoeken zorgen voor wat zachtheid. De ontwerper van de salontafel, David Derksen, werkte al eerder samen met FÉST. Toen ontwierp hij de bekende Holo lampen.

Salontafel van David Derksen voor FÉST, €399,00

Klik hier om de collectie te shoppen. 

Andere artikelen van Marjolein van de Munt

Blog geschreven door

Marjolein van de Munt

  • 207Artikelen
  • 0reacties

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

@ootdnlofficial