Instagrammuseum The Upside Down Amsterdam opent deuren

7 juli 2020 - 0 reacties

Op dinsdag 3 juli gingen de deuren van Instagrammuseum The Upside Down Amsterdam, opgericht door influencer Anna Nooshin, open. Het is niet alleen een fun experience, maar je eindigt ook met een goede voorraad aan nieuwe foto’s voor je Insta feed! Lees meer hieronder.

Instagram walhalla

The Upside Down Amsterdam is het grootste interactieve Insta-museum van Europa met een oppervlakte van maar liefst 1500 vierkante meter. Een bezoek aan dit museum duurt ongeveer anderhalf uur en een kaartje kost €25,-. Er zijn 25 kamers en decors met verschillende installaties.

Zo is er een kamer geïnspireerd op de kledingkast van make-up guru Jeffree Star. En heeft Nooshin ook een eigen kamer die je door het hele social media spectrum leidt. Er is een ballenbak, een steegje, een candy room met allemaal verschillende soorten snoep en een installatie met draaiende projecties, waarbij het lijkt alsof je in een ander universum bent belandt. Er is ook gedacht aan mensen die geen kaartje kopen. De museumshop, het compleet roze café waar je freak shakes en veggie producten kunt bestellen en de toiletten, ook voorzien van toffe installaties, zijn voor iedereen toegankelijk en vrij te bezoeken.

Klik hier om je kaartjes voor The Upside Down Amsterdam te kopen.

Foto’s: Stijn de Vries Photography

Andere artikelen van Lana Nunumete

Blog geschreven door

Lana Nunumete

  • 49Artikelen
  • 0reacties

Reacties (0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

@ootdnlofficial