Dua Lipa is Puma’s nieuwste Global Brand Ambassador

19 november 2020 - 0 reacties

Dua Lipa breidt haar lijst met wereldwijde deals uit met namen als Evian en heeft nu aangekondigd dat ze de nieuwste ambassadeur van PUMA is. Het nieuwe partnerschap draagt ​​bij aan de inspanningen van het merk om vrouwen over de hele wereld te versterken en te inspireren.

Dua Lipa is Puma’s nieuwste Global Brand Ambassador

‘Van repetities voor optredens tot wandelen in de heuvels, het is belangrijk om je op je gemak te voelen en er goed uit te zien. Ik heb zoveel ideeën voor de projecten en campagnes waaraan ik zal deelnemen en kijk ernaar uit om ze allemaal tot leven te brengen met mijn PUMA-familie,’ zegt Lipa over de aankondiging. In 2021 wordt de ster het gezicht van PUMA’s ‘She Moves Us’-campagne, die vrouwen met elkaar wil verbinden door middel van sport en cultuur.

‘We werden aangetrokken door haar creativiteit, passie, gedrevenheid en de manier waarop ze resoneert met de jonge vrouwelijke consument,’ voegt Adam Petrick, de Global Director of Brand and Marketing van het merk, toe. ‘Maar het allerbelangrijkste: we waren ontroerd door haar authentieke passie om de genderkloof te dichten en kijken ernaar uit haar te ondersteunen via verschillende merkinitiatieven die we samen hebben gepland. We denken dat ze belichaamt wat de hedendaagse consument zoekt in een rolmodel.’

In het begin van de meerjarige deal sluit PUMA zich aan bij Lipa als sponsors voor de virtuele uitvoering ‘Studio 254’ van de muzikant, waar zij en haar dansers items van het label zullen dragen. Je kunt naar de officiële website gaan om kaartjes te bemachtigen voor de show die gepland staat op 27 november.

Andere artikelen van Aimée Kniese

Blog geschreven door

Aimée Kniese

Aimée is 20 en vierdejaars student aan de School voor Journalistiek. Eerder liep ze stage bij ELLE, waar ze een passie voor alles wat met mode, beauty en lifestyle te maken heeft, heeft ontwikkeld. Op OOTD verschijnen dagelijks drie artikelen van Aimée’s hand.

  • 455Artikelen
  • 0reacties

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

@ootdnlofficial