De kleuren van spring 2021

5 januari 2021 - 1 reactie

Vorig jaar was een jaar wat we liever hadden overgeslagen en een jaar wat we zeker niet hadden verwacht. Deze intense tijden vragen om een beetje afleiding en fashion biedt voor ons soms precies de afleiding die we nodig hebben. Door weg te dromen bij de nieuwe trends, maar ook de nieuwe kleuren die we veel gaan zien. Het is nu nog winter, maar we kunnen alvast uitkijken naar de lente met al zijn vrolijke kleuren.

Deze kleuren gaan we veel zien in de lente

Een beetje research door het bekijken van een aantal catwalk shows gaf mij een goed beeld wat de kleuren van aankomend seizoen gaan worden. Natuurlijk kunnen pastelkleuren niet ontbreken en deze waren dan ook in grote getale aanwezig. Denk aan lila en lichtblauw bij Chloé en zachtgeel bij Celine. Maar ook felle kleuren als neon groen bij Erdem, rood bij Chanel en oranje bij Burberry spatten van de runways af in prachtige looks. En het mooie van kleuren, ze komen altijd terug! Dus grote kans dat je één van de it kleuren al in je kast hebt hangen.

Lila

De kleur van de lente als je het mij vraagt en sinds een paar jaar echt omarmt door veel vrouwen. Het is een kleur die bij veel huidtinten past en ook interessant is om combinaties mee te maken. Of je nou gaat voor een lila jurk met print of een blazer in die mooie kleur, het zorgt zeker voor een fijne  pop of colour!

Gebreid vest met knopen, Stradivarius / € 19,99

Tweekleurige lila enkellaarzen, Alohas / € 219, 95

Zachtgeel

De kleur van de zon, daar doet deze kleur mij nog wel het meest aan denken. En ik krijg gelijk helemaal zin in de zomer. Ik zag de kleur op prachtige lange jurken, maar het is ook leuk om voor een broek, een blazer of vest in deze warme tint te gaan. Je moet iets meer je best doen met de styling, maar je kunt wel echt een waanzinnige look creëren.

Rib gebreid vest,  H&M / € 19,99

Gebreide broek van wol mix, H&M / € 49,99

Lichtblauw

Ik zag deze kleur bij modehuizen als Hermès en het is ook een heel klassieke blauw tint waarmee je eigenlijk nooit de plank misslaat. En je hebt waarschijnlijk al een mooie oversized blouse in deze kleur, die kun je er rustig weer bij pakken dit jaar.

Spencer vest met V-hals, Zara / € 29,99

Geruite broek, Ganni / € 145

Oranje

Voor mijn gevoel is oranje altijd in. Ik zie het op runways en denk dan elke keer: ik moet dit jaar echt een mooi oranje item aan mijn kast toevoegen. Maar misschien is dat nog niet gebeurd, omdat het ook onze nationale kleur is. En ik er niet per se bij wil lopen als een voetbal fanatiekeling haha. Als een wandelende Aperol Spritz dan nog wel ;). Hoe dan ook het is en blijft een prachtige, rijke kleur die bij zoveel andere kleuren past!

Hortensia mini handtas, Wandler / € 770

Tech down jacket, GANNI / € 375

Andere artikelen van Lana Nunumete

Blog geschreven door

Lana Nunumete

  • 49Artikelen
  • 0reacties

Reacties (1)

Eén reactie op “De kleuren van spring 2021”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

@ootdnlofficial