De kaptafel is terug! Zo style je hem in je interieur

28 juli 2020 - 0 reacties

Een plek waar je je make-up op kunt doen, je skincare routine kunt houden en een plek waar je even tot rust kan komen. De kaptafel is terug, en lang niet meer zo oubollig als vroeger. En allang niet meer een plek om alleen je make en haar te doen! In dit artikel delen we tips hoe je een kaptafel kunt gebruiken in je interieur.

Van origine wordt de kaptafel door vrouwen gebruikt om hun make-up te doen en in op te bergen. Maar er zijn nog meer manieren waarop je de tafel kunt gebruiken.

Vier manieren om een kaptafel te gebruiken

1. De kaptafel als smal bureau

Vaak is een kaptafel ook geschikt om te gebruiken als een werkplek. Helemaal als je geen ruimte hebt voor een groot bureau is deze tafel ook prima als bureau te gebruiken. Je kunt hier prima met je laptop aan zitten als je een keer een dagje thuis moet werken.

2. Niet alleen voor make-up

Gebruik de kaptafel niet alleen om je make-up te doen, maar ook voor een selfcare moment. Even helemaal tot rust komen door een gezichtsmasker op te doen, een geur diffuser aan te zetten en je skincare aan te brengen. Maak zeker ook ruimte beschikbaar op je tafel voor een mooie geur kaars en opbergmogelijkheden voor je skincare.

3. Een kaptafel in de hal

Het is misschien een beetje een gek idee, maar doordat het een smal meubel is leent het zich ook goed als een opbergplek voor de entree van je huis. En je kunt de tafel helemaal stylen zoals je zelf wilt. Bijvoorbeeld door er een mooie ronde spiegel boven te hangen, een smal krukje voor te zetten, hem te stylen met mooie woonaccessoires en bloemen en een plek voor sleutels, hondenriemen en tassen te creëren.

4. Een plek voor bloemen en planten

Doordat de kaptafel een hoog meubel is, is het ook heel mooi om er planten of bloemen op te zetten. Denk aan mooie hangplanten als de Philodendron scadens (de hartvormige hangplant) of een mooi bosje pioenrozen of anjers. Of je de kaptafel nou gebruikt in je slaapkamer als make-up tafel of als een bureau, een paar mooie bloemen of planten maakt het gelijk een stuk huiselijker en fleurig!

Shop hier de mooiste kaptafels

Malm toilet tafel van Ikea, €129,00 / Klik hier om te shoppen

Houten sidetable van Zuiver, €349,00 / Klik hier om te shoppen.

Donkergrijze kaptafel van Karwei, €129,00 / Klik hier om te shoppen.

Goudkleurige, metalen sidetable van Riverdale, €300,00 / Klik hier om te shoppen.

Roze afgeronde sidetable van Woood, €129,00 / Klik hier om te shoppen.

 

Andere artikelen van Lana Nunumete

Blog geschreven door

Lana Nunumete

  • 49Artikelen
  • 0reacties

Reacties (0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

@ootdnlofficial