De zeer innovatieve Dior Haute Couture Show

6 juli 2020 - 0 reacties

Om 15:30 uur zaten wij er helemaal klaar voor. De Dior Haute Couture Show die via een livestream op OOTD.nl te volgen was. Wat was het prachtig en helemaal boven verwachting! Lees meer over deze innovatieve couture show hieronder.

Waan je in de wondere wereld van Dior Couture

Een waar sprookje! Voor deze Haute Couture show is modehuis Dior de samenwerking aangegaan met de Italiaanse regisseur Matteo Garrone. Het resulteerde in een dromerige korte film met daarin de prachtige couture jurken ontworpen door ontwerpster Maria Grazia Chiuri.

Zeer innovatief

Voor een traditioneel modehuis als Dior is dit een zeer innovatieve manier om hun nieuwe couture collectie te showen aan het publiek. Waar andere grote modehuizen ervoor kozen om op een prachtige locatie een catwalk of showroom stream te delen, pakte Dior dit heel anders aan. Het Franse modehuis koos voor een film waarin ze de kijker meeneemt in een verhaal, in de Dior beleving. In de film waan je je in de wereld van Dior en zie je de prachtige creaties in dromerige settings tot leven komen. Een knap staaltje werk van Garrone en de perfecte samenwerking met modehuis Dior!

Mocht je de couture show nog niet gezien hebben? Bekijk hier de Dior Haute Couture Show livestream.

 

Andere artikelen van Lana Nunumete

Blog geschreven door

Lana Nunumete

  • 49Artikelen
  • 0reacties

Reacties (0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

@ootdnlofficial