De Birkenstock schoenen trend

23 juli 2020 - 0 reacties

De gezondheidsslippers die niet de schoonheidsprijs verdienen, maar wel heel comfortabel zijn. We hebben het over Birkenstocks. Het Arizona model was een paar jaar geleden een regelrechte hit. Die is een beetje in populariteit gedaald, maar nog steeds zie je ze regelmatig voorbij komen op Instagram onder leuke zomer outfitjes. Want eerlijk, ze zijn eigenlijk nog steeds wel een beetje fashionable. Maar… we spotten ook een ander model aan de voeten van influencers!

Birkenstock Boston schoenen trend

Deze micro trend is voor een groot deel te danken aan het virus die er voor heeft gezorgd dat we met z’n allen massaal thuis gingen werken. Want je hoeft niet perse schoenen aan te trekken als je aan de keukentafel aan het werk bent. Pantoffels en slippers zijn dan ook prima. De Birkenstock Boston is geen van beide!

Bereid je voor, want deze schoenen trend valt in dezelfde categorie als crocs. De Boston’s worden door het merk zelf clogs oftewel klompen genoemd. Dat klinkt niet zo heel stijlvol en dat zijn ze, heel eerlijk, ook niet echt. Toch spotten we ze aan de voeten van menig influencer en voelen we een micro trend opkomen. Tijd om ze uit te lichten en wat outfit inspiratie met deze ugly shoes te delen.

Birkenstock Boston in taupe, €105,00 / Klik hier om te shoppen.

 

Birkenstock Boston in zwart, €100,00 / Klik hier om te shoppen.

Birkenstock Boston in roze met witte zool, €100,00 / Klik hier om te shoppen.

Birkenstock Boston in metallic koper, €105,00 / Klik hier om te shoppen.

 

Andere artikelen van Lana Nunumete

Blog geschreven door

Lana Nunumete

  • 49Artikelen
  • 0reacties

Reacties (0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

@ootdnlofficial