Converse gaat samenwerking aan met Warner Bros.

25 oktober 2020 - 0 reacties

Converse gaat een samenwerking aan met Warner Bros. voor een collectie Bugs Bunny-items. De release markeert de allereerste samenwerking van het duo in de 80-jarige geschiedenis van Bugs.

Converse gaat samenwerking aan met Warner Bros.

De collectie bestaat uit schoenen en kleding en wordt benadrukt met drie belangrijke schoenensilhouetten. De Chuck Taylor All Star is verkrijgbaar in zowel een laag als hoog design, met het iconische konijn overal op gedrukt. De schoenen bevatten bovendien kenmerkende details uit de animatie, waaronder de OG-slogan van het personage van Looney Tunes: ‘What’s up doc?’ aan de binnenkant. Op een paar rode hoge Chuck Taylors is het gezicht van Bugs op de zijkant gestikt, terwijl bij andere ontwerpen het konijn op een wortel kauwt of het embleem van Converse met een schaar afsnijdt.

Ondertussen arriveert de Chuck 70 in een herfst- en winterklaar nepbontmateriaal op de bovenkant. De ton-sur-ton grijze schoenen vieren de animatiefranchise met Bugs Bunny op de achterkant, terwijl het Converse-embleem wordt getransformeerd in het iconische openingsthema van Looney Tunes. Om de schoencapsule af te ronden, is de Pro Leather beschikbaar in beige suède, met een klein wortelmotief geborduurd op de hiel. Elders omvat het kledingassortiment T-shirts, sweaters met ronde hals en hoodies in veelzijdige zwart-witte ontwerpen. De branding van het duo is te vinden op de voorkant en op de achterkant, terwijl ‘What’s up doc?’ de mouwen siert.

Andere artikelen van Aimée Kniese

Blog geschreven door

Aimée Kniese

Aimée is 20 en vierdejaars student aan de School voor Journalistiek. Eerder liep ze stage bij ELLE, waar ze een passie voor alles wat met mode, beauty en lifestyle te maken heeft, heeft ontwikkeld. Op OOTD verschijnen dagelijks drie artikelen van Aimée’s hand.

  • 455Artikelen
  • 0reacties

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

@ootdnlofficial