Chanel Beauty lanceert collectie voor de feestdagen

31 oktober 2020 - 0 reacties

Terwijl we de feestdagen ingaan, heeft Chanel Beauty haar feestdagencollectie onthuld. Met elegante tinten, bevat het assortiment oogschaduw, blush, lippenstift en nagellak.

Chanel Beauty lanceert collectie voor de feestdagen

‘Door een klassiek symbool van het huis te accentueren en al zijn facetten te verkennen, geef ik deze bestaande ideeën en beelden een nieuwe energie, een nieuwe geest,’ deelt Lucia Pica, Global Creative Makeup en Color Designer van het merk. De exclusieve collectie is geïnspireerd op het erfgoed van Gabrielle Chanel en gouden kettingen, een van de vele iconische symbolen van Chanel. De Illuminating Blush Powder is voorzien van een kettingmotief in een roze tint met een gouden ondertoon, compleet met een satijnen afwerking. De Ombre Première-oogschaduws zijn verkrijgbaar in vier opties die een intense, maar toch zachte en zijdeachtige touch aan de oogleden geven. Elders komt de Rouge Allure-lippenstift met een mix tussen nude en diepe bordeauxrode tinten, genaamd ‘Beige,’ ‘Cuivré,’ ‘Rouge d’Or’ en ‘Pourpre d’Or.’ De collectie wordt afgerond met de nagellak van Le Vernis in een glanzende gouden kleur.

Andere artikelen van Aimée Kniese

Blog geschreven door

Aimée Kniese

Aimée is 20 en vierdejaars student aan de School voor Journalistiek. Eerder liep ze stage bij ELLE, waar ze een passie voor alles wat met mode, beauty en lifestyle te maken heeft, heeft ontwikkeld. Op OOTD verschijnen dagelijks drie artikelen van Aimée’s hand.

  • 455Artikelen
  • 0reacties

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

@ootdnlofficial