Bottega Veneta onthult FW20-campagne

15 september 2020 - 0 reacties

In navolging van zomers ontwerpen zoals de Chain Cassette-tas, bereidt Bottega Veneta zich nu voor op het koelere seizoen met een nieuwe campagne en een hele reeks statement accessoires. Van portemonnees tot laarzen, je zult deze stukken binnenkort overal in je feed zien.

Bottega Veneta onthult FW20-campagne

Gefotografeerd door Tyrone Lebon benadrukken de beelden de belangrijkste looks van de herfst/winter 2020-catwalk van het modehuis. Een mosterdgele jurk en crèmekleurige jas zijn compleet met franjes, terwijl een glanzende rode jurk wordt gecombineerd met de nieuwe duurzame Puddle Boot. In de schijnwerpers staan ​​dit seizoen nieuwe it-bags, waaronder de Crisscross clutch. De tas heeft het Intrecciato-weefsel en heeft een lintachtige vorm in de kleuren zwart, diepgroen en beige. De tas is er ook in een variant met lange franjes aan één kant.De Fold-tas geïnspireerd op het Bottega Veneta-archief, met een veelzijdig silhouet voor zowel casual als formele kleding. Het assortiment accessoires wordt afgerond met de Lean-schoen, een ontwerp dat een eerbetoon is aan de klassieke westerse esthetiek met een slanke structuur van de buitenzool.

Bottega Veneta onthult FW20-campagne Bottega Veneta onthult FW20-campagne Bottega Veneta onthult FW20-campagne

Andere artikelen van Aimée Kniese

Blog geschreven door

Aimée Kniese

Aimée is 20 en vierdejaars student aan de School voor Journalistiek. Eerder liep ze stage bij ELLE, waar ze een passie voor alles wat met mode, beauty en lifestyle te maken heeft, heeft ontwikkeld. Op OOTD verschijnen dagelijks drie artikelen van Aimée’s hand.

  • 455Artikelen
  • 0reacties

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

@ootdnlofficial